Зодиите, които ще ви забият нож в гърба

На кои знаци не би им мигнало окото?
1 юли 2019 13:41, Ивета Иванова
28
Зодиите, които ще ви забият нож в гърба
Снимка: Pexels

Предателството е добре познато за тези зодии. Понякога те са егоисти и може да ви забият нож в гърба, ако това ще им помогне по някакъв начин. Мислят първо за себе си и своето щастие, затова не може винаги да им вярвате и да разчитате на тях. Не са особено лоялни и разочароват приятелите си. Ето и кои са те.

Овен
 
Ако решат, могат да останат верни на половинката или да са лоялни към приятелите си. Но често се появяват ситуации, в които Овните променят решението си, поставят себе си на първо място. Предпочитат да получат някаква изгода или да се насладят на нещо, отколкото да останат верни на принципите си. Състезатели са по природа и искат винаги да са победители. Предават другите, за да получат това, което искат.
 
Близнаци
 
За тях е най-вероятно да предадат приятелите си, без изобщо да им мигне окото. Вярно е, че имат две лица и че често изненадват с постъпките си, сякаш в тях наистина живеят две коренно различни личности. Много добри актьори са - ще ви заблудят с думите си и ще ви измамят. Играят сценки, докато не получат това, което искат. Поставят себе си на първо място, затова не е проблем да предадат приятел. Освен това рядко задълбочават отношенията си, предпочитат забавленията, безгрижни са и не мислят за последствия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До номер 22. Не подкрепям. И от там не вярваме на зодии с децата ни, кога си бяха в бг. Или както ни казваха те. Зодиите са като времето. Всичко е до човек, до възпитание, а и ако си от село, много деца, едно момче, от 2 годинки на момче овен с роклички на капките и на полето,тютюна,овцете,декари земя с какво ли не, село без ток, без вода, честни, изстрадал.
22
0
 
0
 
! Отговори
Нерегистриран преди 4 години
Не вярвам на зодии, но дали си овен или не, всеки е в състояние да ти забие нож,... келевите и мързеливи клюкари. Борбен е когото познавам овен, трудолюбив, ако всички са като бг ще я бъде. Ограничени, не гледат телевизия, Интернет, а само работа, работа и пак работа. Мисля, че е до човек. Кой много работи и много завист от другата страна. Не вярваме на зодии, а на хора с добри сърца, но вече ги няма, само злоба у българите... Овните са стегнати, не се огъват пред трудности, железни, не плачат,
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Sssssscorpio
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Овните нямат приятели. Те имат само интереси и се присламчват към човека, от когото имат някакъв интерес. След като употребят човека или не получат искането, Овените зарязват човека.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите и Скорпиона сте ги пропуснали.
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овните, обикновено не предават тези, които смятат за приятели.Ако се огледат внимателно, ще забележат, как са използвани и предавани от "приятелите си", които ги използват и им се подиграват зад гърба.Най-" душевно скопената" група - без извинение!
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм Овен и много държа на приятелите си. Дори загърбвам собственият си интерес. Никога не ги предавам но, те мен често.
16
2
 
20
 
! Отговори
Близнак преди 4 години
Пишете абсолютни глупости! Нож в гърба може да ти забие всеки ,независимо какава зодия е.
15
5
 
4
 
! Отговори
Близнаците преди 4 години
И Овена си гледат интереса както рка...познавам ги много помагат.много приятелствата ...всичко е до като им мине интереса трябва да имат полза от някой..другото е фалшиво
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Всичко е вярноКозата врещи, не блее. И е с характер.
13
3
 
12
 
! Отговори
Дрън-дрън преди 4 години
Май са се объркали доста , откога прямотата се бърка с " нож в гърба " , умението да казваш директно нещата , без увъртане е качество, което подличките хора не притежават , които по-честичко са от други знаци .....
12
4
 
18
 
! Отговори
овница преди 4 години
Овните са честни в отношенията си и много справедливи , което често им навлича неприятности !
11
4
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
То Овена навсякъде го слагате, бре?!
10
1
 
5
 
! Отговори
овница преди 4 години
Прав е :7
9
3
 
12
 
! Отговори
Всичко е вярно преди 4 години
Виждал съм хора да блеят по улиците и веднага познах, че това са овни и козирози. Който ходи на страни пък е чист рак.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупостиииии !!!!!!Хахахаха
7
5
 
10
 
! Отговори
овен преди 4 години
права е статията само че трябват разяснения и уточнение. Да Овена ще го направи това каквото е описано само че ако предварително е бил излъган или са се опитали нещо да го изиграят или усеща че искат да го претакат затова той ще удари първи, и ще ги постави на място останалите които му кроят планове
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста честичко Ви се случва да публикувате тотални глупости: хайде да почетете повечко и да мислите още повечко, преди да публикувате подобни неща.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички могат да ти забият нож в гърба, само че малко могат да ти забият гръб в ножа.
4
2
 
14
 
! Отговори
Драган на Цветанка преди 4 години
Всяка зодия може да ти забие ножа ако те хване че дремеш!?...